Završeni radovi na postavljanju nove LED rasvete u Vitanovcu i Jablanici

U okviru projekta javno privatnog partnerstva „Modernizacija i racionalizacija javnog osvetljenja“, radovi su završeni u selima Vitanovac i Jablanica, a u toku je zamena novih  led sijalica na postojećim banderama u Nauparu.

U Vitaniovcu  novim svetiljkama LED 20 i LED 35 zamenjene su   264 sijalice, u  Jablanici 183 dok je u Nauparu planirano da se postave 163 svetiljke.  Zamena rasvete na području grada Kruševca počela je 6. novembra,  i do sada je zamenjeno blizu  2000  svetiljki, Velika pažnja pridaje se bezbednosti, tako da su generalni izvođač radova, grad Kruševac i Elektrodistribucija potpisali ugovor kojim je regulisano da se tokom radova isključuje struja.

Sledeće nedelje nastvalja se zamena svetiljki na Bruskom putu u selima Gornji  Stepoš i Šavrane, a nakon toga novo osvetljenje će dobiti meštani  Donjeg  Stepoša i Lipovaca.

Inače, rasveta će biti zamenjana u svim naseljenim mestima grada Kruevca, rok za završetak je do kraja aprila, ali prema planu izvođača mesec i po ili dva ranije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *